Natalitet i demografska obnova u fokusu Dječijeg sajma u Banjaluci
Na dječijem sajmu Banjaluka 2019 koji se održava 25. i 26. maja u dvorani Borik u Banjaluci predstaviće se veliki broj izlagača iz cijelog regiona, na kome će prezentovati novitete u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga i edukativnih sadržaja namijenjenih cijeloj porodici.
Kako su istakli organizatori sajma, RS Consulting and Trade Banjaluka, posebna pažnja je posvećena natalitetu i demografskoj obnovi Republike Srpske kroz stručna predavanja iz oblasti dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, te najnovijih dostignuća iz oblasti pedijatrije, dječije stomatologije, nutricionizma, prirodne kozmetike namijenjene najmlađima.
Posjetioci će takođe moći pronaći proizvode po promotivnim cijenama, učestvovati u edukativnim i zabavnim radionicama, panel diskusijama i predavanjima.
– Stvaramo dječije kraljevstvo u kojem je sve podređeno djeci, a smijeh, pjesma, druženje i igra jedina su pravila Dječijeg sajma. Tokom dva dana trajanja sajma u festivalskom programu predstaviće se više od 1.500 mališana. U pitanju su djeca iz vrtića, osnovnih škola, brojne plesne grupe, revije, solisti, sportski klubovi, horovi i kreativci – navodi se u saopštenju organizatora.
Organizatori su dodali da na ovaj način Dječiji sajam obilježava Međunarodni dan porodice, šaljući poruku ljubavi u svijet.
Dječiji sajam Banja Luka 2019 održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, grada Banja Luka, Ministarstva porodice omladine i sporta, kompanije m:tel, Mlijekoprodukta, Komercijalne banke i Lanaco kompanije. Generalni medijski pokrovitelj je RTRS.

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod