Kompanija Vitinka – Novo partnerstvo za Dječiji sajam „Banja Luka 2020“!

Divne vijesti!

Kao izuzetno važan događaj, Dječiji sajam „Banja Luka 2020“, koji će se održati 23. i 24. maja 2020. godine u Sportskom centru „Borik“, prepoznala ga je kompanija Vitinka a.d. Kozluk, te odlučila uzeti partnersku ulogu u organizaciji!

Ovaj značajan društveni događaj koji će djeci Banjaluke (ali i šire) omogućiti divne uspomene, kvalitetne sadržaje sajamskih učesnika, druženje i učenje, kao i razvijanje dječije kreativnosti, Dječiji sajam „Banja Luka 2020“ idejno je postavljen na višem nivou od običnog lokalnog sajma. 

Prva kompanija koja prepoznaje priliku i značaj pružanja ovakvog iskustva publici Banjaluke, kompanija Vitinka, odlučila se za partnersku ulogu, što znači da će na njihovom štandu mališani, osim zanimljivosti brendiranog štanda, moći da pronađu i vodu Vivia koja je vrhunskog kvaliteta.

Uz ovakvu partnersku podršku koja je povjerena domaćinu i organizatoru sajma, firmi RS Consulting and Trade, očekuje se velika posjećenost i puno divnih utisaka koje će mališani ponijeti kućama!

 

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod