Jahorina – partner 2. Dječijeg sajma „Banja Luka 2020“

Zimi snježne radosti – ljeti odmor za tijelo i dušu na čistom vazduhu. Planina Jahorina, izdvojena po svojoj ljepoti i sadržajima u cijelom regionu, već godinama vrijedi za destinaciju iz snova za cijelu porodicu.

Organizator sajma, firma RS Consulting and Trade, ponosno najavljuje novo partnerstvo. Turistička Organizacija Jahorina – Grad Istočno Sarajevo ove godine je odlučila da na 2. Dječijem sajmu „Banja Luka 2020“ predstavi svoje priordne ljepote, ne samo za mališane, već za sve članove porodice, kao i da postane jedan od zvaničnih PARTNERA SAJMA!

Tokom sajma posjetioci će imati priliku na štandu dobiti sve potrebne informacije koje se tiču prazničnih i aktivnosti za odmor, nezavisno od godišnjeg doba, ali se uputiti i u periodične zanimljivosti i lokacije koje planina Jahorina pruža za svaku životnu dob.

Pored sajamskog izlaganja, TO Jahorina – Grad Istočno Sarajevo za sajamske posjetioce planira zanimljiv sadržan kome će se obradovati prvenstveno mališani, međutim – ni odrasli neće biti razočarani!

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod