Dječiji sajam „Banja Luka 2020“ uvršten u Kalendar kulturnih manifestacija za 2020. godinu!

Grad Banja Luka prepoznao je značaj održavanja Dječijeg sajma „Banja Luka 2020“, stoga je odlučeno da se sajam uvrsti u Kalendar kulturnih manifestacija planiranih za narednu godinu.

Vrijednost sajamskog događaja, ne samo za djecu nego i za čitavu porodicu, ogleda se u pozitivnim iskustvima koja će oplemeniti društveni život djece u najvećem gradu Republike Srpske. Kvalitetan sadržaj, planiran i iniciran od strane firme RS Consulting and Trade koja je ujedno i organizator sajma, idejno je smješten na istoj lokaciji na kojoj je održan i prethodni Dječiji sajam „Banja Luka 2019“. Sportski centar „Borik“ posjeduje kapacitete i mogućnost da zainteresovanim izlagačima prostorno omogući organizaciju zanimljivog izložbenog materijala, namijenjenog mališanima i onima koji budu u njihovoj pratnji.

Grad Banja Luka je uvrštavanjem Dječijeg sajma u listu kvalitetnih gradskih manifestacija pružio podršku stvaranju sajamskog duha na nivou grada, a firma RS Consulting and Trade u ulozi domaćina zahvaljuje Gradu na prepoznavanju potencijala i ozbiljnosti koja iza sajma stoji.

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod