KONKURS ZA PRIJAVU UČESNIKA NA FESTIVALSKI PROGRAM DJEČIJEG SAJMA BANJALUKA

Pod pokroviteljstvom Grada Banjaluka i u saradnji sa Centrom za predškolsko vaspitanje i obrazovanje 23. i 24. maja 2020.  u Banjaluci biće održan II Dječiji Sajam sa do sada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.  Ulaz za sve posjetioce je besplatan a mališane očekuje odlična zabava  sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka.

Budi i ti dio sajma!

Evo i kako…

Ti sam ili sa ekipom voliš da igraš, pjevaš, recituješ, glumiš, crtaš, kreiraš, voliš to što radis a želiš i drugima da se pokažeš. Onda si na pravom mjestu. Prijavi svoju školu, vrtić, sportski klub, plesnu ili vokalnu grupu, kreativnu sekciju za učešće na pozornici u festivalskom programu. Neka ti nastavnici, vaspitači, treneri ili roditelji budu podrška da se prijaviš i predstaviš svoje umjeće, kreativnost i vještine.

Potrebno je da popunite aplikaciju na web sajtu www.djecijisajamrs.com  najkasnije do 30. marta 2020. godine. Prijava treba da sadrži naziv učesnika, opis i trajanje nastupa, broj učesnika, te kontakt podatke. Na osnovu pristiglih prijava izvršiće se selekcija i odabir učesnika.

Prijava na festival

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod